Spūstys tapo priežastimi ir gausybei Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų. Vilniečiams skirtoje feisbuko grupėje „Reidas Vilniuje“ buvo pasidalinta vaizdo registratoriumi įamžintu vaizdo įrašu, kuriame – Vilniaus Ukmergės gatvė.

Vaizdo įraše matyti didelė ir lėtai judanti spūstis. Tuo pačiu matosi ir tai, kad kai kurie vairuotojai, norėdami apvažiuoti spūstį, įžūliai naudojasi dešinėje esančia viešajam transportui, taksi bei elektromobiliams skirta eismo juosta.

Tą padaryti pamėgino ir BMW vairuotojas, tačiau, panašu, neįvertino to, kad gatvė slidi, pasidengusi šviežiu sniegu, o užpakaliniais ratais varomas automobilis gali pradėti slysti po staigesnių manevrų.

Būtent taip ir nutiko: vaizdo įraše matyti, kaip BMW vairuotojas šonu atslysta dešiniausia eismo juosta ir, peršokęs nedidelius atitvarus, skiriančius viešojo transporto juostą nuo skirtų įprastam eismui, trenkiasi į greta važiuojančius automobilius.

BMW kliudo net dvi transporto priemones ir šitaip spūstis tapo dar keblesne, kol vairuotojai išsiaiškino, kas yra kaltas dėl įvykusio eismo įvykio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)