Naujausias tokio hobio pavyzdys – pirmadienį youtube.com svetainėje pasirodęs Vilniuje padarytas įrašas „CES888 Just ride to garage“, kurį patalpino „Ruslanik“ pasivadinęs internautas.

Apie tai DELFI redakciją informavo skaitytojas. Vaizdo registratoriumi nufilmuotame įraše užfiksuota, kaip automobilis, atvažiuodamas nuo Gariūnų pusės Oslo g. link, važiuojančius nusprendžia lenkti „trečia“ juosta, kurios nėra, t.y. kelkraščiu. Lėkdamas didžiuliu greičiu jis aplenkia lėtesnius automobilius, išneria į pirmą juostą ir ekrane pasirodo užrašas „180 km/h“, leidžiantis suprasti, kokiu greičiu buvo važiuojama.

Trečiadienio popietę šio filmuko youtube.com svetainėje jau nebebuvo galima rasti - tuo pačiu pavadinimu įkeltas įrašas, kuriame buvo nukirpta pradžia ir liko tik antra dalis.

Tačiau vaizdo įrašu prieš jį ištrinant buvo pasidalinta ir viename automobilių gerbėjų forume – ten jį įkėlė narys, pasivadinęs „Rusla“. Kolegos neliko abejingi: vieni jį bandė užtarti, kiti įspėjo, kad toje vietoje nuolat stovi „sibabrinė Škoda“, treti puolė smerkti ir be užuolankų rašė „kelių gaidelis..per tokius žūna žmonės“.

O pats forume vaizdo įrašą paplatinęs „Rusla“ teisinosi: „Ar tikrai čia aš važiavau? Tokių video pilnas internetas, kažkokį radau ir įdėjau...“

Vienam forumo nariui įspėjus, kad „dar baudą gali gauti, numeriai aiškūs“, „Rusla“ atsakė: „Video pavadinime juk galiu ir tavo numerius užrašyt, o kaip tu matai, kokie yra tikri ant mašinos?“.

Sulaukus daugiau pasipiktinusių komentarų, šį vaizdo įrašą patalpinęs narys atsikirto: „mieste tai gal taip ir neskraidom, čia kelias aplinkinis nuo miesto“.

Kartu su vaizdo įrašo pasikeitimais youtube.com svetainėje, mistiškai dingo ir minėtas forumo narių susirašinėjimas aptariant chuliganiško vairavimo atvejį, tačiau DELFI redakcija turi šio susirašinėjimo įrodymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (386)