Tuo įsitikino M4 greitkeliu važiavę du britai, kurių veiksmai buvo užfiksuoti vaizdo registratoriumi. Tai, kas nutiko greitkelyje, turėtų priversti ne vieną, nesugebantį suvaldyti emocijų kelyje, priversti pagalvoti dukart prieš imantis kokių nors veiksmų, teigia „Carscoops“.

Vaizdo įraše matyti, kaip du vairuotojai vienas kitą vis lenkia arba prikimba prie pat kito automobilio galo ir važiuoja nesilaikydami saugaus atstumo. Greitis šioje M4 greitkelio vietoje siekia 160 km/val.

Galiausiai toks neatsargus elgesys duoda savo. Mėlyno „Mini Countryman“ vairuotojas automobilio nesuvaldo, vožiasi į kelio atitvarus ir kelis kartus verčiasi, kol vėl sustoja ant visų keturių ratų. Visa laimė, vairuotojas išgyveno.

Remiantis britų policija, jis išsiropštė iš automobilio nenukentėjęs. Tačiau nuo baudos jam išsisukti nepavyko: 59 metų amžiaus britas metus negalės vairuoti, be to, privalės nudirbti 150 valandų visuomenei naudingo darbo ir turės pusantrų metų darbuotis bendruomenės namuose. Čia perauklėti bandoma ir tokius vairuotojus, kurie vairuoja apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų.

44 metų amžiaus „Ford Mondeo“ vairuotojas taip pat neišsisuko nuo bausmės. Jam pusmetį teks praleisti kalėjime bei pusantrų metų nevairuoti. Teigiama, kad abu vairuotojai iš pradžių tikino nepadarę nieko blogo, bet vėliau prisipažino kalti dėl pavojingo vairavimo.

Policijos pareigūnai pabrėžė, kad tai – klasikinis pykčio protrūkio kelyje pavyzdys ir visa laimė, kad tokio įvykio metu niekas nebuvo sužalotas ar nežuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)