„Turiu vaizdo įrašą, kaip trečiadienį vidury dienos yra pavagiama mano mašina. Vagystė tokia labai įžūli, atvažiavo, nusišlapino, pasikrovė ir išvažiavo“, – su pagalbos prašymu surasti įtariamuosius į portalą kreipėsi kaunietis.

Vyro teigimu, lengvasis automobilis „Volvo v70“ iš Krėvės prospekto 129 stovėjimo aikštelės dingo kovo 3 dieną apie 10.30 val. Padaryta turtinė žala siekia 1000 eurų.

Kaip matyti vaizdo įraše, šviesiai mėlynos spalvos, 2001 m. laidos „Volvo“ automobilis stovi prie pat kelio, o čia priekabą-tralą atsivarę du vyrai apžiūri automobilių stovėjimo aikštelę. Vienas jų spėja pasižymėti teritoriją ir atlikti gamtinius reikalus, vėliau lyg niekur nieko pradedamas tempti grobiu tapęs automobilis.

Pati vagystė, kauniečio teigimu, įvyko žaibiškai. „Mašiną nutempinėjo nuo 10.20 iki 10.35 val.“

Kad automobilis iš tiesų buvo pavogtas portalui „Kas vysta Kaune“ patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

„Esame gavę pranešimą, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. Už tai gresia ir laisvės atėmimas iki trejų metų“, – nurodė O. Vaitkevičienė.

Asmenys, turintys informacijos apie vagystę, prašomi skambinti skubios pagalbos telefonu 112.