„Cross Country“ istorija prasidėjo dar 1997 metais, kai buvo pristatytas „V70 Cross Country“. Gamintojai žada, kad „V60 Cross Country“ bus universalus automobilis – sportiškas, tačiau tuo pačiu komfortiškas universalas, kuris leis kiekvienam vairuotojui atrasti dar nematytus horizontus.

Lyginant su įprastu „V60“ modeliu, prošvaisa buvo padidinta 6,5 cm. „V60 Cross Country“ bus komplektuojamas su 18 ir 19 colių aukšto profilio padangomis, kurios sumažina sklindantį triukšmą ir padidina komfortą bei sukibimą su įvairiausia danga.

„V60 Cross Country“ bus parduodamas nuo 2015 m. pradžios. Automobiliai pirmiausiai pasieks JAV ir Kanadą. Automobilis bus komplektuojamas su 250 arklio galių išvystančiu 5 cilindrų benzininiu varikliu. Keturių varančiųjų ratų sistemą ir automatinę pavarų dėžę turintis modelis 100 kilometrų sunaudos 12,3 litro.

Naujieji keturių cilindrų dyzeliniai ir benzininiai „Drive-E“ varikliai, pirmaujantys savo klasėje, bus montuojami priekiniais ratais varomoje automobilio versijoje, o penkių cilindrų „D4“ variklis ir transmisija tieks galią keturiais ratais varomam modeliui.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)