Kaip teigiama gamintojo atstovų pranešime žiniasklaidai, sukurtas pasitelkiant nenuginčijamą „Volvo Cars“ patirtį universalų gamyboje, kurios ištakos siekia prieš daugiau nei 60 metų pradėtą „Volvo Duett“ gamybą, naujasis „V90“ akcentuoja naują žingsnį estetikoje, medžiagose ir gamybos kokybėje, kartu išsaugodamas tikro universalo prigimtį.

Naujasis „V90“ yra trečiasis, gamą vainikuojančios 90-osios serijos, modelis. Visi šios serijos automobiliai sukurti panaudojant kompanijoje specialiai sukurtą modulinę platformą („Scalable Product Architecture“ – SPA). Ji atvėrė daug naujų galimybių, leidžiančių formuoti „Volvo“ automobilių dizainą, konstrukciją ir įrangą.

Naujasis „V90“ komplektuojamas su pažangiausia, pusiau autonominio vairavimo „Pilot Assist“ sistema, pačia pažangiausia standartine saugumo įranga rinkoje, turinčia didelių gyvūnų aptikimo funkciją, nuvažiavimo nuo kelio prevencijos funkciją ir, anot kaip teigiama pranešime, klasėje pirmaujančia ryšių įranga, įskaitant išmaniojo telefono integravimą su „Apple CarPlay“.

„Volvo Cars“ taip pat daug dirbo tobulindami naujojo modelio valdymo savybes.

„Mūsų „PowerPulse“ technologija yra sukurta tam, kad suteiktų ypatingą dinamiką turbodyzeliniam varikliui, o „T8 Twin Engine“ benzinu ir elektra varoma įkraunama hibridinė jėgainė pasieks maždaug 410 AG pajėgumą ir leis, naudojant tik elektros energiją, nuvažiuoti apie 50 km atstumą“, – pranešime cituojamas dr. Peteris Mertensas, „Volvo Cars“ tyrimų ir vystymo vyriausiasis viceprezidentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)