A.Knophas „Volvo Trucks“ ir su „Volvo“ susijusiose bendrovėse įvairiose pasaulio šalyse dirba daugiau nei 30 metų. Nuo 2008 m. A.Knophas vadovauja UAB „Volvo Lietuva“. Iki šio paskyrimo jis dvejus su puse metų užėmė „Volvo Trucks“ generalinio direktoriaus pareigas Švedijoje. Prieš tai A.Knophas aštuonerius metus vadovavo „Volvo Trucks“ Čekijoje.

Dėl naujų paskyrimų dabartinės A.Knophas pareigos bendrovėje „Volvo Lietuva“ prasiplėtė į kitas Baltijos šalis – Latviją ir Estiją.

„Volvo Trucks“ visą „Volvo“ sunkvežimių serviso paslaugų verslą Baltijos šalyse valdo nuo 2005 m. sausio, kai „Volvo Truck Corporation“ priklausanti UAB „Volvo Lietuva“ įgavo „Volvo“ sunkvežimių techninės priežiūros ir serviso paslaugų teikimo teises. Latvijos ir Estijos rinkose šie pokyčiai buvo įgyvendinti anksčiau. Tai „Volvo Trucks“ leidžia geriau patenkinti klientų poreikius ir efektyviau plėtoti verslą sujungus rinkodaros, pardavimų ir servisų veiklą Baltijos šalyse.

A.Knophas ir toliau išliks Centrinės Rytų Europos regiono direktorių grupės nariu, o jo pagrindinė buveinė bus Rygoje.

Iki tol „Volvo Estonia“ generalinio direktoriaus pareigas ėjęs Johannesas Kjellgrenas paskirtas „Volvo Trucks“ generaliniu direktoriumi Slovakijoje. Latvijos rinkoje A.Knophas šias pareigas perėmė iš Johano Kohlerio, kuris išvyko dirbti „Volvo Trucks“ Šiaurės Afrikos ir Vidurio Rytų regiono direktoriumi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją