Volkswagen T-Roc R“ nuo 0 iki 100 km/val. gali pagreitėti per 4,9 sekundės, o išvystomas greitis siekia 250 km/val.

Modelis siūlomas su sportine važiuokle, turi pažemintą pakabą. Be to, „T-Roc R“ turi 17 colių skersmens stabdžius. Tokio dydžio stabdžiai anksčiau buvo siūlomi tik „Volkswagen Golf R Performance” modelyje.

Specialus lenktynių režimas garantuoja sportišką vairavimo patirtį. Ją papildo „Launch Control“ sistema, kuri užtikrina optimalų sukibimą greitėjant ir suteikia maksimalų sukimo momentą bei atitinkamą stabilumo valdymo programą. Norint pajusti itin dinamišką važiavimą, ESC elektroninio stabilumo kontrolės funkciją galima išjungti rankiniu būdu.

Krosoverio išorė gerokai skiriasi nuo kitų, konservatyvesnių kolegų. Specialiai jam naujai sukurtos radiatoriaus grotelės su „R“ logotipu, o sportiški buferiai priekyje ir gale nudažyti automobilio kėbulo spalva. Į priekinį buferį integruoti vertikalūs dieniniai žibintai. Be to, dugno apsauga yra kėbulo spalvos.

"Volkswagen T-Roc R"

Automobilio gale – sportinis buferis su matomomis oro išėjimo angomis viršutinėje dalyje ir kontrastingos spalvos „R“ difuzoriumi. Standartinis „T-Roc R“ modelis turi 18 colių „Spielberg“ lengvojo lydinio ratlankius. Tamsius 19 colių „Pretoria“ matinės grafito spalvos 235/40 R19 lengvojo lydinio ratus galima užsisakyti papildomai.

Papildomai galima pasirinkti sportinę, odinę interjero apdailą, sėdynes, aptrauktas napos oda. Sportinę automobilio prigimtį pabrėžia interjere esančios anglies pluošto detalės, o taip pat dekoratyviniai apsiuvimai ir į sėdynės atlošą įsiūtas „R“ logotipas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)