V. Baumila DELFI atviravo, kad į motociklininkų gretas įsiliejo gana neseniai, vairuoja apie porą metų. Prisijungęs prie didžiulio būrio plieninių žirgų entuziastų jis pritarė, kad tai tampa gyvenimo būdu, o motociklo vairuotojai turi savo kultūrą.

„Mintimi apie motociklą užsikrėčiau dar gyvendamas Anglijoje“, - atviravo dailininkas.

Į motociklininkų gretas prieš maždaug aštuonerius metus įsiliejęs Lietuvos policijos kapelionas Algirdas Toliatas sako, kad šio motociklininkų sambūrio tikslas - parodyti, kad galima švęsti ne tik saugiai, bet ir linksmai. Gyva muzika, nealkoholinis alus, motociklininkių kepamos picos, o svarbiausia gera nuotaika, kuri priklauso ne tik nuo gero vedėjo, bet ir nuo to, kuris švenčia.

„Biblija rašo, kaip vanduo virsta vynu, bet kad geri alų, o jis pučiant į alkoholio matuoklį, jis virsta vandeniu - to dar nėra buvę, - juokavo kapelionas, kunigas A. Toliatas, gurkšnodamas alų. Tiesa - alus nealkoholinis, kaip ir visų čia susirinkusių motocikliklininkų rankose. - Visai nesvarbu kokiam klubui priklausai ar nepriklausai, svarbu, kad ne tik turi savo nuomonę, bet sugebi išgirsti ir kitokią. Lygiai, kaip ir kelyje. Saugu bus, ne kai pristatysim ar priguldysim policininkų daugybę, bet kai išmoksim vienas kitą gerbti. Kai išmoksime nepasitenkinimą pakeisti į šypseną ir supratingumą. Ar tai pakeis kitus vairuotojus? Galbūt. O mus pačius tai tikrai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)