Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad kompanijos kurs išmaniąją „Volkswagen“ platformą, kuri pagerins automobilių ir elektroninių prietaisų sąsają. Ši platforma, naudojanti naujausias debesų sistemų technologijas, leis vartotojams lengvai susieti savo automobilio kompiuterį su išmaniųjų namų sistema ar kitomis programomis.

Per ateinančius kelerius metus LG ir „Volkswagen“ kartu rengiasi kurti technologijas, padėsiančias sujungti mašinas su išmaniaisiais namais. Vairuotojas turės galimybę stebėti ir kontroliuoti šviesas, apsaugos sistemas ir kitus namų apyvokos prietaisus.

Taip pat rengiamasi sukurti pranešimų centrą, kuris saugiai ir intuityviai informuos vairuotoją apie visą svarbią informaciją ir padės spręsti problemas su kuriomis šis gali susidurti kelyje.

Tikimasi sukurti naują, geriau optimizuotą informacijos ir pramogų sistemą išmaniesiems automobiliams.

LG Electronics“ ir „Volkswagen“ kartu sukurs naujos kartos išmaniųjų automobilių platformą, kuri leis susieti įvairias išmaniųjų namų sistemas ir automobilius į vieną atvirą daiktų interneto sistemą“, – teigė Richard Choi, LG serviso centro vadovas. „Mes manome, jog LG patirtis išmaniosiose sistemose, kartu su „Volkswagen“ patirtimi automobilių industrijoje, revoliucionuos automobilių naudojimą“.

Vokietijoje, kur buvo pasirašyta sutartis, LG kompaniją atstovavo Richard Choi, LG serviso centro vadovas ir Lee Sang-Yong, LG automobilių informacijos ir pramogų sistemų tyrimų laboratorijos vadovas. „Volkswagen“ atstovavo Prof. Thomas Form, elektronikos ir automobilių tyrimų skyriaus direktorius ir Robert Kattner, automobilių informacinių sistemų tyrimų departamento vadovas.

2015 metų kovą, Ženevoje vykusioje automobilių parodoje, „Volkswagen“ dukterinė kompanija „Italdesign Guigiaro“ pristatė naują modelį su 7 svarbiomis LG detalėmis: holograminiu ekranu, išmaniuoju laikrodžiu, galinėmis lempomis ir kamera. Liepos mėnesį „Volkswagen“ paskelbė, jog LG tapo jų pagrindiniu elektronikos tiekėju ir partneriu FAST (Ateities automatizuotų tiekimo kanalų) programoje. Šiais metais Elektronikos parodoje (CES) šios kompanijos sėkmingai pristatė pažangią išmaniųjų namų sistemą, kuri gali būti kontroliuojama sėdint automobilyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)