Šias kalbas pagyvino ir prieš šventes interviu leidiniui „Automotive News“ davęs BMW pardavimų vadovas Ianas Robertsonas. Jis atskleidė, kad X7 modelis bus dviejų versijų.

Viena iš jų bus septynvietis automobilis, apie kurį kompanija pasakojo ir anksčiau. O antroji versija bus itin prabangiai įrengtas, išskirtinės išvaizdos keturvietis visureigis, kurio minimali kaina viršys 90 tūkst. eurų. Prabangiausiai įrengtas X7 gali kainuoti apie 180 tūkst. eurų.

Vis dėlto, anot I. Robertsono, BMW galvoja, kad ypatingai prabangios X7 modifikacijos pardavimai sudarys apie 1 procentą visų dienos išviesą išvysiančių šios serijos modelių.

Kaip teigė vienas iš kompanijos vadovų, nors BMW flagmanas 7 serijos sedanas kuriamas ant bendros platformos su „Rolls-Royce“, X7 neturėtų dalintis „bendru kūnu“ su numatomu D. Britanijos gaminojo visureigiu ir turės unikalų pagrindą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)