Nuo metų pradžios pradėję kontroliuoti, kaip automobiliai statomi ne tik daugiabučių namų kiemuose, bet ir gatvėse, Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai sukėlė nemenką vairuotojų pasipiktinimą.

„Daugelis burnoja esą, kai kontroliavo tik policijos pareigūnai, jie buvo humaniškesni – tik palikdavo įspėjimo lapelį, kad automobilis stovi ne vietoje. O dabar, kai darbo ėmėsi Viešosios tvarkos skyriaus specialistai – iškart taikomos sankcijos. Manau, kad prevencijos tikrai pakako, žaisti nebėra kada“, - sakė Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Kristina Vintilaitė.

Jos duomenimis, už šį pažeidimą šiemet per beveik du mėnesius jau surašyti 780 administracinių teisės pažeidimo protokolų – kone pusė tiek, kiek pernai per visus metus. 2013 metais surašyta per 2 tūkst. protokolų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)