Pagrindinė „Toyota C-HR“ naujiena yra 2,0 l „Hybrid Dynamic Force“ galios variklis. Ši hibridinė 184 AG sistema papildo anksčiau siūlytą ir dabar patobulintą 122 AG 1,8 l hibridinę sistemą. Klientai dabar gali rinktis vieną iš dviejų ypač efektyvių hibridinių jėgainių. 1,8 l darbinio tūrio variklio išskiriamas CO2 kiekis prasideda nuo 109 g/km, o 2,0 l – nuo 118 g/km (matuojant pagal WLTP standartą).

„Toyota Baltic AS“ generalinis rinkodaros direktorius Marekas Maide teigė, jog du trečdalius Baltijos šalyse įsigyjamų „Toyota C-HR“ automobilių sudaro hibridai.

„Nuo šio automobilio pasirodymo 2016 m. hibridinės jo versijos kasmet tampa vis populiaresnės. Ženkliai išaugo pardavimo apimtis Latvijoje ir Lietuvoje – čia hibridinius modelius pasirinko atitinkamai 71 proc. ir apie 80 proc. klientų“, – tvirtino M. Maide.

Pirmenybę C-HR hibridams pirkėjai teikia dėl daugelio priežasčių. Hibridinė sistema leidžia maksimaliai išnaudoti benzininio ir elektrinio variklių privalumus. Važinėjant mieste beveik pusę laiko „C-HR Hybrid“ veikia elektriniu režimu, nenaudodamas degalų ir neišskirdamas į aplinką nė gramo teršalų. Be to, kelionės metu C-HR baterija yra automatiškai įkraunama.

Automobilyje montuojami atnaujinti priekiniai ir galiniai žibintai su aukščiausios klasės LED technologija, dienos žibintais (DRL) bei posūkių indikatoriais.

Su 2,0 l hibridine sistema komplektuojami modeliai išsiskiria nauja pakabos konstrukcija, kuri pagerina važiavimo komfortą kartu išsaugodama nepriekaištingas „Toyota C-HR“ valdymo savybes.

Visos versijos taip pat pasižymi geresne salono apsauga nuo triukšmo ir vibracijos – tai buvo pasiekta papildomai izoliavus net vienuolika skirtingų vietų.

Toyota C-HR

Su naujuoju C-HR debiutuoja nauja, daug spartesnė ir patogesnė multimedijos sistema, užtikrinanti visišką išmaniųjų telefonų integraciją ir palaikanti net pačias naujausias „Apple Carplay“ ir „Android Auto“ versijas. Ji taip pat palaiko žemėlapių atnaujinimo belaidžiu ryšiu funkciją, kad vairuotojai galėtų keliauti be rūpesčių naudodamiesi naujausiomis Europos kelių žemėlapių versijomis.

Siūlomi keturi naujojo 2,0 l „C-HR Hybrid“ komplektacijos lygiai: „Style“, „Style Plus“, „Luxury“ ir „Limited Edition“. Modelio kaina prasideda nuo 26 600 eurų.

Naujasis „Toyota C-HR“ Baltijos šalyse pasirodys 2019 m. gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)