Pirmasis žingsnis bus žengtas 2013 m. antrajame ketvirtyje, kai „PSA Peugeot Citroën“ pristatys vidutinio dydžio komercinius modelius, sukurtus dabartinių „Peugeot Expert“ bei „Citroën Jumpy“ pagrindu. Pasirašytoje sutartyje taip pat numatyta bendradarbiauti kuriant naujosios kartos automobilius – juos gamins „PSA Peugeot Citroën“. Planuojama, jog šis bendradarbiavimas truks ilgiau nei iki 2020 m.

Toyota Motor Europe“ bendradarbiavimo projekte dalyvaus investuodama į naujosios kartos produktų kūrimą ir gamybą. Šios dvi įmonės neplanuoja susisaistyti bendru kapitalu ar imtis bendros gamybos.

„Lengvųjų komercinių automobilių segmentas mums yra svarbus daugelyje Europos rinkų, – teigė „Toyota Motor Europe“ prezidentas ir generalinis direktorius Didier Leroy. – Suvienydami savo jėgas su „PSA Peugeot Citroën“ mes radome puikų sprendimą savo lojaliems klientams po neseniai nutrauktos mūsų „Hiace“ modelio gamybos. Mes jau sėkmingai bendradarbiaujame su „PSA Peugeot Citroën“ mažų automobilių segmente.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)