„Yaris Hybrid“

Toyota Yaris Hybrid
Ženevoje debiutuos naujasis „Yaris Hybrid“ automobilis, sukurtas pagal pernai pristatytą naujos kartos „Yaris“ mažylį. Gamintojai teigia, kad šis hibridas taps tikra naujove B segmente. Su šiuo automobiliu „Toyota Hybrid Synergy Drive®“ technologija pasieks platesnį klientų ratą. Gamintojai žada, kad tai bus pigiausias hibridinis automobilis Europos rinkoje.

„FT-Bh“ koncepcinis automobilis

„FT-Bh“ koncepcinis automobilis taip pat pirmą kartą išvys pasaulį. Jis yra itin lengvas, visiškai hibridinis ir sukurtas taip, kad kuo mažiau terštų aplinką ir būtų visiems prieinamas. Kuriant automobilį nenaudojamos jokios egzotiškos ir brangios medžiagos ar sudėtingi procesai – naudojama tik tai, kas jau yra automobilių pramonėje.

„GT 86“

Toyota GT 86
Šią vasarą Europoje debiutuos naujasis „Toyota“ automobilis „GT 86“. Naujausias „Toyota“ sportinis automobilis pasižymi dinamišku važiavimu ir veržliu dizainu. Automobilis pirmą kartą pristatytas pernai rudenį, o Ženevoje įvyks jo europinė premjera.

„Toyota NS4“ ir „FCV-R“ koncepciniai automobiliai

Toyota FCV-R koncepcija
„Toyota NS4“ ir „FCV-R“ koncepciniai automobiliai pirmą kartą debiutuos Europoje. NS4 yra naujos kartos iš tinklo įkraunamas hibridinis automobilis (PHEV). Automobilis kurtas atsižvelgiant į klientų norus turėti puikaus dizaino, jutiklinėmis technologijomis aprūpintą ir gerus vairavimo potyrius suteikiantį hibridinį automobilį. „FCV-R“ koncepcinis automobilis įkūnija tolesnį „Toyota“ žingsnį vandeniliu varomų automobilių masinės gamybos link. Juo grindžiamas kelias 2015 m. planuojamam išleisti sedano tipo vandeniliu varomam automobiliui.

„Toyota diji“

Toyota diji koncepcija
„Toyota diji“ koncepcinis automobilis, suteikiantis nepakartojamas pritaikymo asmeniniams poreikiams galimybes, taip pat debiutuos Ženevos automobilių parodoje.

Visą korpusą, tiek iš išorės, tiek iš vidaus galima keisti pagal vairuotojo poreikius. Pranešimus ir informaciją galima peržiūrėti taip pat lengvai, kaip ir atsisiųsti programą. Be to, „Toyota diji“ gali sukurti sąsają su kitais automobiliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją