Anot jos, „TomTom“ konkurse varžėsi su tokiais gigantais kaip „Google Maps“ ir HERE. Rinkos ekspertai teigia, kad ši sutartis – labai svarbus laimėjimas „TomTom“.

Geriausiai žinoma dėl prie prietaisų skydelių montuojamų GPS sistemų „TomTom“ paskutiniu metu su didžiausiais automobilių gamintojais dėl žemėlapių sudarymo technologijų pasirašė ne vieną svarbią sutartį.

Navigacijos sistemų pramonė automobilių gamintojams tampa vis svarbesnė, ypatingai vystant savarankiškų automobilių koncepcijas.

„TomTom“ jau pasirašė svarbių susitarimų su „Volkswagen“, „Uber“ ir „Apple“. „Volvo“ planuoja ateinančiais metais Švedijoje ir Jungtinėje Karalystėje išbandyti 100 savarankiškų XC90 modelių. Dar vienas bandymų etapas numatytas Kinijoje.

„Volvo“ išsikeltas tikslas – jau 2021 metais rinkai pasiūlyti pilnai savarankiškus automobilius, kuriems kokybiška navigacinė sistema bus itin svarbi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)