Akivaizdu, kad kai kurie ateitis „Mini“ automobiliai gali atrodyti taip, kad nebebus galima įžvelgti jokių ryšių su legendiniu sero Aleco Issigoniso 1959-ųjų kūriniu. Jie bus tokie, kaip „Superleggera Vision“ rodsterio koncepcija.

„Mini“ vadovas Peteris Schwarzenbaueris sako, kad šis unikaliomis formomis pasižymintis modelis rašo naują britų markės istorijos puslapį.

„Norint sėkmės, niekada negalima sustoti ieškant naujovių“, – sako jis.

„Automotive News“ jis atskleidė, kad jeigu BMW taryba nuspręstų gaminti „Superleggera Vision“ modelį, jo kaina prasidėtų nuo 35 000 eurų (120,8 tūkst. Lt).

Galima teigti, kad vienintelė dizaino detalė, siejantį „Superleggera Vision“ su įprastu „Mini“ hečbeku, yra priekinių žibintų forma. Koncepcinis modelis pasižymi ilgu variklio gaubtu, prailginta važiuoklės baze ir britiškais akcentais galiniuose LED žibintuose.

Šią viziją „Mini“ sukūrė kartu su Milane įsikūrusiais dizaino namais „Carrozzeria Touring Superleggera“. Techniniai „Mini Superleggera Vision“ duomenys neatskleidžiami, žinoma tik tiek, kad jis varomas elektros motoru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)