„Tata“ šiuo metu yra smulkus žaidėjas Europos rinkoje. Per metus šios markės atstovai Italijoje, Ispanijoje, Lenkijoje ir Turkijoje parduoda tik keletą tūkstančių automobilių. Rusijoje „Tata“ pardavinėja tik sunkvežimius.

2010 m. „Tata“ pardavimai Europoje siekė 7,5 tūkst. vnt., tačiau šiemet šis skaičius turėtų nukristi iki 6 tūkst. vnt., daugiausiai dėl ekonominių problemų Ispanijoje.

N. Mishros teigimu, kompanija europiečiams ruošiasi pristatyti du mažus (A ir B segmento) ir vieną kompaktinį modelį. Nauji „Tata“ modeliai turėtų būti parduodami nuo 2013 m. pradžios.

Tata Motors“ Europos padalinio vadovas dar kartą pakartojo, kad europiečiams pirmos kartos „Nano“ nebus siūlomas. Šio modelio, kuris vadinamas pigiausiu automobiliu pasaulyje, kaina siekia apie 2 tūkst. eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją