2011 m. „Autoindex” apklausoje nugalėjo „Subaru”. Tai buvo jau ketvirtoji šio gamintojo pergalė – pirmą sykį laimėta 2007 metais, o 2009 ir 2010 m. „Subaru“ automobiliai irgi tapo garbingo titulo nugalėtojais, informuoja gamintojo atstovai Lietuvoje.

Šiemet – trečias kartas paeiliui, kai „Subaru“ vairuotojai pripažįsta savo automobilius teikiančiais didžiausią pasitenkinimą. Iki tol nė vienas kitas gamintojas „Autoindex“ apklausoje trejus metus iš eilės iki šiol nėra nugalėjęs.

Visas „Autoindex“ apklausoje paminėtų gamintojų sąrašas bus paskelbtas didžiausiame Švedijoje automobilių žurnale „Vi Bilagare“. Po „Subaru“ eilės tvarka „Autoindex“ reitinge rikiuojasi BMW, „Toyota“, „Mercedes-Benz“, „Honda“, „Audi“, „Volvo“, „Škoda“, „Saab“, „Mazda“, „Mitsubishi“, „Volkswagen“, „Suzuki“, „Nissan“, „Opel“, „Citroen“, „Hyundai“, „Kia“, „Ford“, „Renault“, „Seat“ bei „Peugeot“ gamintojų automobiliai.

„Autoindex“ apklausoje vertinimo rezultatą lemia keturios sudedamosios dalys. Svarbiausi klausimai – apie patį automobilį: jo technines ir eksploatacines savybes, komfortą, patikimumą ir t.t. Be to, svarbūs yra klausimai apie automobilio pardavėjus, servisą, įvaizdį ir pan.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją