Bendrovės vykdomasis direktorius Ignas Pranskevičius, sako, kad kasdienės paslaugos, kaip automobilio plovimas, turi vykti kuo paprasčiau, patogiau ir greičiau: užsakymas sklandžiai įvykdomas internetu, plovimas – per tris minutes, apmokėjimas – automatiškai, vos įvažiavus į plovyklą. Naudodamiesi naująja „Smart“ apmokėjimo paslauga vairuotojai gali sutaupyti dar daugiau laiko, o plovykloje išvengti sustojimo kasose ir visos procedūros metu – bet kokio kontakto su kitais žmonėmis.

„Užsiregistravę bendrovės svetainėje vairuotojai gali suvesti mokėjimo duomenis, iš anksto užsakyti norimas paslaugas ir, gavę patvirtinimą, atvykti į plovyklą, kurioje bus nuskaityti automobilio numeriai ir įvažiavimo užkarda atsidarys automatiškai. Pinigai bus nuskaičiuojami tik vykstant plovimui“, – teigia I. Pranskevičius.

Naudojantis šia apmokėjimo paslauga automobilius galima plautis visose „Švaros brolių“ tunelinėse plovyklose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)