Pirmoji naujiena – G70 modelis, kuris jau buvo matytas praėjusių metų rudenį Tokijo automobilių parodoje kaip „Regina“ koncepcija. „Suzuki“ teigimu, žalios spalvos modelis – tai naujos kartos kompaktinio automobilio su ištobulinta aerodinamika vizija. Gamintojams pavyko sumažinti automobilio svorį iki 730 kg, o aerodinaminio pasipriešinimo koeficientas sumažėjo 10 proc., lyginant su dabar gaminamais A segmento „Suzuki“ modeliais. Automobilio su benzininiu varikliu CO2 emisija siekia tik 70 g/km.

Dar vienas debiutantas – „Swift Range Extender“, kuris taip pat jau buvo matytas Tokijuje „Swift EV Hybrid“ pavadinimu.

2010 metų Ženevos automobilių parodoje parodžiusi hibridinį automobilį „Swift Plug-in“, „Suzuki“ toliau tobulino ekologiškų automobilių technologijas ir šių metų parodoje demonstruos pagal dabartinį „Swift“ pagamintą „Swift Range Extender“. Vien elektriniu režimu hibridinis „Swift Range Extender“ nuvažiuoja 30 km. Skirtingai nuo vien baterija varomo elektrinio automobilio, „Swift Range Extender“ turi kompaktiškesnę ličio jonų bateriją, kuri greičiau įkraunama, mažiau sveria, naudoja mažiau elektros ir yra pigesnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją