Pasak p. Wolfgango Schreiberio, pirmasis „Bentley“ kompanijos prabangus padidinto pravažumo automobilis, kuris bus pradėtas gaminti jau po trejų metu, pasižymės labiau tradicinius „Bentley“ modelius atitinkančią išvaizdą.

Praeitais metais Ženevos automobilių parodoje parodytas koncepcinis „Bentley EXP 9F“ sulaukė nemažai kritikos dėl savo per daug ekstravagantiškos išorės. Nežiūrint į į tai tuometinis kompanijos vadovas Wolfgangas Durheimeris tvirtino, kad jis patiko potencialiems pirkėjams.

Visgi pasikeitus įmonės vadovybei ir prezidentu išrinkus Wolfgangą Schreiberį, buvo nuspręsta pakeisti busimo automobilio išvaizdą. Naujasis vadovas patvirtino, kad serijinei gamybai paruošto miesto visureigio išvaizda nekels jokių abejonių, kad priešais – tikras „Bentley“. Šis automobilis turės tą pačią platformą kaip ir naujos kartos „Audi Q7“ ir „Porsche Cayenne“ modeliai. Į automobilį bus montuojami galingi V8 ir net iki 600 AG siekiantys W12 motorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)