Pristatomas M3 modelis – jau šeštosios kartos, „M4 Coupe“ – antrosios kartos.

Techniniais parametrais modeliai yra iš esmės identiški, skiriasi tik jų forma. Pavyzdžiui, M3 yra keturių durų sedanas, o M4 – dviduris kupė. Siūlomos ne tik įprastos, bet ir „Competition“ versijos, o vasaros viduryje turėtų pasirodyti ir „Competition“ versija su visų varančiųjų ratų sistema „xDrive“.

Modeliuose montuojamas 6 cilindrų eilėje benzininis variklis su „M TwinPower Turbo“ technologija, išvystantis 353 kW (480 AG) galią bei 550 Nm sukimo momentą. Ir M3, ir M4 turi mechanines pavarų dėžes. Galingo variklio ir pavarų dėžės kombinacija leidžia automobiliams iki 100 km/val. pagreitėti per 4,2 sek., o iki 200 km/val. – per 13,7 sek.

„Competition“ versijos – greitesnės ir galingesnės. Variklis generuoja 375 kW/510 AG, maksimalus sukimo momentas – 650 Nm. Be to, šie modeliai siūlomi su automatinėmis pavarų dėžėmis. Tokia kombinacija leidžia iki 100 km/val. pagreitėti per 3,9 sek., o iki 200 km/val. – 12,5 sek. Žadama, kad versijos su visais varančiaisiais ratais bus dar greitesnės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)