„SsangYong“ automobilius importuos Austrijos kompanija „Alcadis“. Vokiečiams bus siūlomi 4 šios markės modeliai – didelį SUV visureigį „Rexton“, vienatūrį „Rodius“, mažus SUV visureigius „Actyon“ ir „Korado“.

Anksčiau „SsangYong“ automobilius importavo Olandijos bendrovė „Kroymans“, o Vokietijoje ši markė turėjo 110 atstovybių. Dabar „SsangYong“ atstovybių skaičių žada didinti iki 150. Kompanijos Vokietijos padaliniui vadovaus Ulrichas Mehlingas, turintis 20 metų patirtį tokiose kompanijose kaip „General Motors“, „Saab“ ir „Alfa Romeo“.

Praėjusių metų pabaigoje skelbta, kad didžiausias Indijos SUV visureigių gamintojas „Mahindra“ už 70 proc. „Ssangyong“ akcijų sumokėjo 378 mln. JAV dolerių. „Mahindra“ tikisi, kad naujas pirkinys padės išplėsti gaminamų modelių gamą ir padidinti pardavimus užsienio rinkose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją