Vilniaus Eismo valdymo centras informuoja, kad šiek tiek prieš 18 valandą sostinėje buvo užfiksuotos net 24 vietos, kuriose susiformavo spūstys.

Kebliausia situacija pagrindinėse miesto gatvėse. Eismas labai lėtai juda Kareivių, Ozo, Kalvarijų gatvėse, sunkiai pravažiuojamos yra Geležinio Vilko, Olandų gatvės, taip pat ir Savanorių prospektas. Eismas kone nejuda Žalgirio gatvėje.

Praneša apie avarijas

Nors Eismo valdymo centras užfiksavęs tik 10 eismo įvykių, ne viename jų susidūrė ne pora, o net po kelis automobilius.

Štai feisbuko grupėje „Reidas Vilniuje“ internautai praneša, kad Vilniuje, greta automobilių salono „Fakto Autocentras“, susidūrė net keturi automobiliai, tad tiems, kas važiuoja Lazdynų mikrorajono kryptimi, teks kaip reikiant pastovėti spūstyje.

Vairuotojai praneša ir apie visiškai sustojusį eismą važiuojant į Vilniaus pusę nuo Nemėžio. Čia eismą greičiausiai trikdo avarija Liepkalnio sankryžoje, mat, kaip teigia internautai, vilkiko vairuotojas nespėjo sustoti ir įvažiavo į lengvojo automobilio užpakalinę dalį.

Dėl sugedusio automobilio spūstys susiformavo ir Antakalnio mikrorajone, greta Šilo tilto.

Perspėja būti atidžiais

Sinoptikai perspėja, kad per šį snygį turėtų iškristi iki 7 cm sniego, tad vairuotojai turėtų būti ypač atidūs.

Privaloma važiuojant kelyje laikytis saugaus atstumo, be būtino reikalo nemanevruoti ir nekeisti eismo juostų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)