Pirmame išplatintame dizaino eskize galima įžvelgti jaunatvišką, dinamišką, nedidelį miesto automobilį su tipiniais „Škoda“ genais, tačiau tuo pat metu ir turintį savitą išvaizdą bei charakterį. Naujoji „Fabia“ - pirmasis serijinis modelis, kuriame bus panaudoti kai kurie šį pavasarį Ženevoje pristatyto koncepcinio „VisionC“ dizaino sprendimai. Be to, kai kuriuos dizaino elementus įkvėpė ir „Škoda Motorsport“ padalinio sukurti bei ralio trasose išbandyti kėbulo sprendimai. Šie du „genų fondai“ suteiks „Fabia“ modeliui daug daugiau dinamikos, aistros ir emocijos, nei iki šiol.

Naujasis „Fabia“ hečbekas pasižymės ir geriau subalansuotomis kėbulo proporcijos. Jis bus net 9 centimetrais platesnis ir 3 centimetrais žemesnis, nei dabartinis modelis. Jam taip pat bus siūloma ir didesnio skersmens ratlankių pasiūla. Todėl naujasis modelis vizualiai atrodys gerokai sportiškiau.

Naujoji „Škoda Fabia“ turės ir visiškai naują interjerą su gausybe individualizavimo galimybių. Gamintojai tikisi, kad būsimus pirkėjus vilios naujos kartos multimedijos sistemos, kurios leis vairuotojui bei keleiviams naudotis daugeliu programėlių iš jų mobiliųjų telefonų per automobilio garso sistemą ir didelį ekraną. Tai ypač aktualu jaunesnio amžiaus keleiviams, kurie neįsivaizduoja kelionės be savo mėgstamų muzikos įrašų ar filmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)