Tačiau entuziastai bei paparaciai nesnaudžia, ir lengvai užmaskuotas automobilis su panašiais dizaino elementais jau nufotografuotas bandomas Čekijos keliuose. „Rapid“ sukurtas remiantis pernai parodytu "MissionL" koncepciniu modeliu.

„Škoda“ asortimente šis biudžetinis modelis turėtų užimti vietą tarp "Fabia" bei "Octavia", atitinkamai jis turės nedidelės apimties ir galios benzininų bei dyzelinių variklių gamą, kuri tikriausiai prasidės nuo 1,2 l 85 AG agregato su mechanine greičių dėže. Paruošta gamybai versija turėtų pasirodyti Frankfurto parodoje, o salonuose - galbūt ateinančiais metais. Planuojama, kad „Škoda Rapid“ kainuos maždaug nuo 13 tūkst. eurų.

Modelis tokiu pat pavadinimu jau parduodamas Indijoje, ir faktiškai yra tik kiek perrengtas "VW Polo" sedanas. Tačiau europinis modelis su indiškuoju, išskyrus pavadinimą, daug bendro neturės.

Škoda Rapid
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)