Saudo Arabijos princas Badras bin Saudas, anot šaltinių, turi per 21 mlrd. dolerių (18,76 mlrd. Eur) turto, tad nieko keisto, jog gali sau leisti lengva ranka pirkti tokius prabangius automobilius. „Bugatti“ patvirtino, kad Saudo Arabijos princas pateikė dosniausią pasiūlymą minėtiesiems automobiliams įsigyti. Skelbiama, kad sandorio suma viršija 5 mln. dolerių (4,47 mln. Eur).

Žiniasklaida skelbia, kad tiek „Chiron“ tiesiai iš šių metų Ženevos automobilių parodos, tiek „Vision Gran Turismo“ koncepcinis automobilis iš 2015 metų Frankfurto automobilių parodos, aprūpinti 8 litrų W16 varikliu. Daugiau informacijos apie juos neskelbiama.

„Chiron“ tolimesnis tobulinimas neišvengiamas, tad galima drąsiai teigti, kad Saudo Arabijos princo įsigytas priešprodukcinis automobilis greičiausiai taip ir liks tik įstabi garažo puošmena, o ne žaisliukas keliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)