„Tai labai svarbus modelis, nes jis išplės „Saab“ automobilių gamą. Tai reiškia, kad mums bus lengviau pritraukti ir išlaikyti klientus nei anksčiau. Tai mums labai labai svarbu“, – Los Andželo automobilių parodoje pristatydamas naująjį 9-4X sakė V.Mulleris.

„Saab 9-4X“ bus didžiausias šios markės modelis, kuris konkuruos su „Audi Q5“ ir Q7 bei BMW X3 ir X5. V.Mulleris tikisi, kad 9-4X bus populiarus ne tik Šiaurės Amerikoje, tačiau ir Kinijoje, Brazilijoje bei Indijoje. Automobilis kol kas bus siūlomas tik kai kuriose Europos rinkose, nes nuo pardavimų pradžios pirkėjai neturės galimybės užsisakyti dyzelinės versijos.

9-4X yra varomas V6, 2.8 l, 300 AG varikliu, kuris montuojamas ir naujajame 9-5. V.Mulleris tikino, kad ateityje bus ieškoma, kas galėtų tiekti dyzelinį variklį šiam automobiliui.

„Saab 9-4X“ JAV rinkoje bus parduodamas nuo 2011 m. gegužės, o Europoje automobilis pasirodys rugpjūčio mėnesį. Gamintojas kol kas neatskleidė, kiek naujasis SUV visureigis kainuos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją