„Šis novatoriškas bendradarbiavimas su „Caterham” įkūnija ilgalaikę ambiciją – sukurti sportinį automobilį, remiantis „Alpine” tradicijomis. Tai reiškia ne tik papildomas galimybes Dieppe gamyklai, bet ir šio istorinio inžinerijos centro plėtrą”, – teigė „Renault” valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Carlosas Ghosnas.

Po „Renault Sport Technologies” ir „Caterham Technology & Innovation” („CTI“ – „Caterham” grupės inžinerijos ir technologijos skyrius) atlikto tyrimo apie bendrą sportinių automobilių kūrimą, „Renault” ir „Caterham” suvienys savo įgūdžius gaminant modelius mažais ir dideliais kiekiais. Taip bus siekiama padidinti sportinių automobilių rinkos dalį. Kiekvienai kompanijai iškeltas tikslas šioje rinkoje – per ateinančius tris ar keturis metus pristatyti po automobilį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)