Dabar „Laguna Coupe“ galima užsakyti „White Pearl“ (liet. baltojo perlo) spalvos, prisidėjusios prie ribotos serijos „Monaco GP“ serijos sėkmės. Automobilį taip pat galima užsisakyti su „Black Pearl“ (liet. juodojo perlo) stogu.

„Laguna Coupe“ komplektuojamas su vienu iš dviejų variklių: benzininiu 2.0 T 205 arba dyzeliniu 2.0 dCi (150, 175 arba 180 AG).

Visus „Euro 5“ taršos standartus atitinkančius dyzelinius variklius galima įsigyti su DPF/FAP kietųjų dalelių filtru. Jie siūlomi su mechanine arba automatine 6 pavarų transmisija.

Įsigyjant „Laguna Coupe“ galima rinktis iš dviejų įrangos versijų. Šuo metu taip pat siūloma ribotos serijos „Monaco GP“. Į standartinę „Laguna Coupe“ 2012 asortimento modelių įrangą įeina šviesos diodų dieniniai žibintai, „Carminat TomTom®“ navigacija, „Audio Connection Box“ įranga ir Bluetooth® jungtis.

„Laguna Coupe“ yra gaminamas Sandouville (Prancūzija) gamykloje ir parduodamas beveik 30 šalių. Prancūzijoje 2012 metų modelio „Laguna Coupe“ bus parduodamas nuo vasario ir kainuos nuo 31,5 tūkst. eurų (108,7 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją