Kaip teigiama gamintojo atstovų pranešime, be kitų sistemų, naujojo „Renault“ sedano įrangos sąraše yra visų vairuojamųjų ratų „4Control“ sistema, elektronikos reguliuojami amortizatoriai, kurie yra „Multi-Sense“ sistemos dalis.

Be to, „Talisman“ vairuotojai galės naudotis plačia pagalbinių sistemų gama. Tai bus aktyvi greičio kontrolės sistema, aktyvi ekstremalaus stabdymo sistema, posūkius apšviečiantys rūko žibintai, išvažiavimo iš eismo juostos perspėjimo sistema, saugaus atstumo tarp automobilių palaikymo sistema, viršijamo greičio perspėjimo sistema su kelio ženklų atpažinimo funkcija, pagalbinė statymo įranga „Easy Park Assist“, priekiniai, galiniai ir šoniniai atstumo jutikliai, atbulinės eigos kamera, spalvotas ekranas akių lygyje ir kita.

"Renault Talisman"

Naująjį „Talisman“ galima rinktis su vienu iš penkių variklių. Du iš jų yra benzininiai – „TCe 150“ ir „TCe 200“, veikiantys su dvigubos sankabos EDC (ang. „Efficient Dual Clutch“) automatine pavarų dėže, trys likusieji – turbodyzeliniai „dCi 110“, „dCi 130“ ir „dCi 160“.

„Renault Talisman“ bus siūlomas keturių įrangos lygių: „Life“, „Zen“, „Intens“ ir „Initiale Paris“. Pati brangiausia „Renault Talisman“ modifikacija - „Initiale Paris“ su 160 arklio galių išvystančiu dyzeliniu motoru kainuos nuo 36370 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)