Pirmasis „Renault“ C segmento miesto visureigis bus 4,45 metro ilgio ir 1,84 metro pločio, jis bus siūlomas su keturių arba priekinių varančiųjų ratų sistema. Automobilio bagažinė bus 472 l talpos. Žadama, kad „Kadjar“ nebus baisi ir bekelė – automobilio prošvaisa sieks 19 cm.

Šiame sparčiai augančiame ir itin populiariame rinkos segmente „Kadjar“ sustiprins „Renault“ pozicijas tarptautiniu mastu, nes naujuoju modeliu iš pradžių numatoma prekiauti Europoje ir Afrikos bei Viduržemio jūros regione, o vėliau – ir Kinijoje.

„Renault Kadjar“ bus pristatytas visuomenei 85-ojoje Ženevos automobilių parodoje, prasidėsiančioje kovo 5 d. Europoje automobilis bus parduodamas nuo vasaros pradžios.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujausių modelių pristatymų ir žinių iš autosporto trasų iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)