Gamintojai tikisi, kad „Daimler“ koncerno įtaka kuriant naująjį „Talisman“ padės pagerinti automobilio kokybę, lyginant su jo pirmtakais.

„Renault“ vadovas Carlosas Ghosnas tikisi, kad sedanas konkuruos su „Volkswagen Passat“ ir „Ford Mondeo“.

Kompanija kaip svarbiausius „Talisman“ privalumus išskiria stilių, kokybę ir erdvumą. Automobilis turės vieną didžiausių segmente – 608 litrų – bagažinę.

Šis modelis bus gaminamas Douai gamykloje, Prancūzijoje. C. Ghosnas atskleidė, kad „Daimler“ koncerno ekspertai tikrino šio padalinio darbo kokybę, tačiau tvirtinama, kad „Talisman“ neturės nė vienos „Daimler“ detalės. „Renault“ ir „Daimler“ bendradarbiauja nuo 2010 m.

„Talisman“ ilgis bus 4,85 m, aukštis – 1,46 m, o plotis – 1,87 m. Važiuoklės bazė ištempta iki 2,81 m. Automobilis bus komplektuojamas su vienu iš dviejų benzininių („Energy TCe 150“ ir „Energy TCe 200“) arba trijų dyzelinių („Energy dCi 110“, „Energy dCi 130“ ir „Energy dCi 160“) variklių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)