Už Europos rinką atsakingas Prancūzijos gamintojo vadovas Stefanas Muelleris tvirtina, kad atsiranda vis daugiau žmonių, kuriems labiau patinka nedideli automobiliai, tačiau jie pageidauja prabangios įrangos, elegantiško dizaino bei plačių išvaizdos suasmeninimo galimybių. „Ford“ taip pat rengiasi siūlyti prašmatnią komplektaciją „Vignale“, o „PSA/Peugeot-Citroen“ iš stilingos DS automobilių linijos sukūrė atskirą markę.

Nuo kuklesnių „Clio“ komplektacijų „Initiale Paris“ skirsis ne tik šią prabangią versiją žyminčiu užrašu, bet ir ksenoniniais priekiniais žibintais, chromu puoštomis apdailos juostelėmis ir kitokiu galinio buferio dizainu. Automobilis turės 17 colių lengvojo lydinio ratlankius, tamsintus galinius langus bei juodus galinio vaizdo veidrodėlių gaubtus. Viduje rasime šildomas priekines sėdynes bei „Nappa“ odos apmušalus. Pirkėjai bus viliojami ir geresniu aptarnavimu: „Initiale Paris“ vairuotojai galės bet kurią savaitės dieną skambinti norėdami užsirašyti į servisą ar gauti patarimų, kaip naudotis automobilio pramogų sistema. „Clio Initiale Paris“ prekyba prasidės kitais metais.

„Renault“ kol kas neskelbia, kurie kiti modeliai gaus šią komplektaciją. Prancūzijos gamintojas buvo parodęs „Espace Initiale Paris“ koncepcinį modelį, tačiau dar nėra aišku, ar šis didelis vienatūris išties gaus prabangią komplektaciją. „Renault“ taip pat tvirtina neketinantis pasekti PSA pavyzdžiu ir atskirti „Initiale Paris“ kaip atskirą markę.