„Regitros“ teigimu, šiuolaikiškas ir modernus naujasis įmonės pastatas yra geriau pritaikytas klientų poreikiams.

„Naujajame Marijampolės filialo pastate įrengtų patalpų plotas beveik tris kartus didesnis nei tų patalpų, kurias iki šiol įmonė Marijampolėje nuomojosi, taigi klientams čia bus ne tik jaukiau, bet ir patogiau. Geresnes darbo sąlygas turės ir mūsų darbuotojai“, - sakė „Regitros“ generalinis direktorius Dalius Prevelis.

Teikiant transporto priemonių registravimo paslaugas „Regitros“ Marijampolės filiale pernai aptarnauta daugiau kaip 150 tūkst. klientų. Filiale taip pat egzaminuojami vairuotojai bei išduodami vairuotojo pažymėjimai.

„Regitra“ pastaruoju metu tobulina aptarnavimo padalinių tinklą. Šiemet įmonės Telšių filiale ir Raseinių grupėje klientų priėmimo patalpos buvo atnaujintos ir suremontuotos. Ateinančių metų pabaigoje į naujai pastatytas patalpas planuojama perkelti Kauno filialo, o 2014 m. – Šiaulių filialo padalinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)