„Lietuvos Davosas“ – viena didžiausių konferencijų šalyje, suburianti verslo ir politikos lyderius iš viso pasaulio. Kartu su „Range Rover“ įsitraukimu, renginys skiriamas spręsti aktualiausias Lietuvos ekonomikai ir visam pasauliui kylančias problemas.

„Lietuvos Davoso“ forumas – tai platforma, kurioje aptariamos aktualiausios visuomenės, verslo, politikos ir kultūros problemos. Šių metų renginyje daugiausia dėmesio bus skiriama svarbioms temoms, tokioms kaip transporto ateitis ir tvarumas, kurios abi yra ypač svarbios „Range Rover“. Novatoriškas gamintojo požiūris į prabangą, vairavimo galimybes ir lyderystę stiliaus sprendimuose, įkūnytas ikoniškuose automobiliuose, įkvepia kitus lyderius imtis realių veiksmų bei nustatyti naujus standartus ir sukurti pridėtinės vertės savo klientams.

Naujos kartos „Range Rover“ tiksliai atliepia šių dienų verslui rūpimus klausimus žvelgiant į jau netolimą ateitį: kokį ateities transportą norime matyti, kokias naujas pridėtines vertes galima sukurti prabangą mėgstantiems klientams, kaip prabangą siūlančios įmonės sprendžia tvarumo klausimus ir kaip (jeigu tai įvyks) pasikeis prabangos suvokimas?

Range Rover Sport

Ypač svarbios yra tikro lyderio vertybės, o „Jaguar Land Rover“, prekių ženklo „Range Rover“ valdytoja, yra pasiryžusi skleisti savo vertybes. Bendrovė siekia iki 2039 m. eliminuoti šiltnamio efektą sukeliančių dujų poveikį aplinkai visoje produktų gamybos, operacijų valdymo ir tiekimo grandinėje, o tokiems tikslams pasiekti daug investuodama į taršos mažinimą, tvarumą ir į žiedinę ekonomiką orientuotą gamybą.

„Lietuvos Davosas“ forume tikimasi sulaukti per 3000 dalyvių, tarp kurių – Lietuvos Respublikos ministrai (finansų ministrė Gintarė Skaistė, susisiekimo ministras Marius Skuodis, aplinkos ministras Simonas Gentvilas, kultūros ministras Simonas Kairys), aukščiausi verslo vadovai – milijardo dolerių vertės įmonių kūrėjai, kaip Arvydas Paukštys iš „Teltonikos“, mokslininkai, pramonininkai ir specialistai iš viso pasaulio. Daugiau nei 100 pranešėjų ir diskusijų dalyvių pasidalins savo įžvalgomis ir patirtimi įvairiomis temomis susijusiomis su ekonomika, technologijomis, energetika, „fintech“ sektoriumi, nekilnojamu turtu, investavimu ir transporto politika.

Range Rover Sport

„Range Rover“ iliustruos savo įsipareigojimą siekti tvarumo ir naujovių pristatydama įkraunamą hibridinį „Range Rover Sport“, kuris pabrėžia prekių ženklo technologinę pažangą siekiant švaresnės ateities. Šis modelis yra tikras ateities technologijų pavyzdys, mat jis varomas 3 litrų šešių cilindrų „Ingenium“ benzininiu varikliu sujungtu į bendrą sistemą su 105 kW galios elektros varikliu ir 38,2 kWh talpos baterija. Automobilio CO2 emisija yra tik 18 g/km, vien elektra jis gali nuvažiuoti iki 113 kilometrų bei išvystyti bendrą 510 AG galią.

„Range Rover“ dalyvavimas „Lietuvos Davoso“ forume liudija prekių ženklo įsipareigojimą vesti į priekį rinką, skleisti pažangą ir tvarumą. Tai taip pat suteikia unikalią galimybę dalyviams iš arčiau susipažinti su novatorišku markės požiūriu ir pažangiomis technologijomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją