Renault Fluence SL Techno Feel“ pagrindas – „Expression“ versija, tačiau ji yra papildyta automatine dviejų zonų klimato kontrolės sistema su oro angomis gale sėdintiems keleiviams, lietaus jutikliu, šildomais šoninio vaizdo veidrodėliais, analoginiu tachometru ir skaitmeniniu spidometru bei 16 colių skersmens aliuminio lydinio ratlankiais.

Šį modelį iš kitų išskiria specifiniai išorės apdailos elementai – juodi lakuoti šoniniai veidrodėliai, stiklų rėmai bei „Spirale“ dizaino 16 colių skersmens ratlankiai ir kėbulo spalvos apsauginės durų juostos. Automobilio sėdynių apmušalams naudojama speciali medžiaga su tamsiai pilkos spalvos dirbtinės odos elementais. Dirbtine oda yra aptrauktas ir vairas bei priekinis porankis, priekinių durų slenksčius puošia chromuotos plokštelės, valdymo skydelį – tamsiai pilki dekoratyviniai ornamentai, o pavarų svirtis ir durų apdaila yra aptraukti smėlio spalvos dirbtine oda. Be to, galima rinktis ir naują „Café Brown“ spalvą.

Bazinę „Fluence SL Techno Feel“ versiją su benzininiu 1.6 l darbinio tūrio 110 AG varikliu galima įsigyti už 46,3 tūkst. Lt, o modelis su dyzeliniu „dCi 110“ varikliu kainuoja 53,4 tūkst. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)