Kaip teigiama pranešime, atnaujintas „F 700 GS“ modelis, išlikdamas ištikimu savo pirmtakui, yra orientuotas į tuos, kas ieško unikalaus pasivažinėjimo enduro tipo motociklu pojūčio, bet labiau vertina motociklo ypatybes ant asfalto, o ne galimybes bekelėje. Šio modelio pranašumai – tai palyginti žema sėdynės padėtis, universalumas ir pakankama galia, jis taip pat išsiskiria mažomis degalų sąnaudomis ir kasdieniu praktiškumu.

Tuo metu naujasis „F 800 GS“ derina kasdienio važiavimo ir tolimų kelionių funkcionalumą bei gebėjimus bekelėje.

Patobulintas šio modelio variantas „F 800 GS Adventure“ – tai motociklas, kurį galima pritaikyti specifiniams kelionių į pačius atokiausius gamtos kampelius poreikiams. Šis modelis skirtas prisiekusiems kelionių motociklu mėgėjams, kurie drąsiai ryžtasi leistis tolimais ir dar gerai neišžvalgytais maršrutais.

Tarp pagrindinių „F 700 GS“, „F 800 GS“ ir „F 800 GS Adventure“ naujovių – EU4 emisijos standartą atitinkantis 798 kub. cm variklis, naujas dujų išmetimo sistemos galinis bakelis bei modifikuota sportinio išmetimo sistema „Akrapovič“, kurią galima pasirinkti iš originalių „BMW Motorrad“ aksesuarų sąrašo.

Kita BMW motociklų naujovė yra elektroninis akseleratorius. Šios inovacijos pagrindas – rankenėlėje esantis specialus daviklis fiksuoja jos judesius ir signalą siunčia tiesiogiai į variklio valdymo sistemą. Tai lemia pagerėjusią variklio reakciją ir intuityvesnį motociklo valdymą.

Be to, tai suteikia galimybę nuo šiol į motociklus įdiegti pasirenkamus važiavimo režimus – sausos dangos „Road“ ir šlapios dangos „Rain“. Modeliai „F 800 GS“ ir „F 800 GS Adventure“ turi ir du papildomus važiavimo režimus „Enduro“ ir „Enduro Pro“, skirtus bekelei.

Naujieji BMW motociklai aprūpinti naujos išvaizdos greičio ir variklio sūkių prietaisais, o jų informaciniame ekrane nuo šiol rodomas pasirinktas važiavimo režimas.

„F 700 GS“ ir „F 800 GS“ turi tris naujus apdailos stiliaus variantus, o „F 800 GS Adventure“ modelis išsiskiria dviem papildomais spalvų deriniais bei nauja radiatoriaus apdaila, nauju oro paėmimo angos slopintuvu ir nauja užvedimo spynelės apdaila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją