Kaip ir hibridiniame „Cayenne“, „Porsche Panamera S Hybrid“ bus montuojamas 3.0 l, V6 variklis, kuris išvysto 333 AG. Jis dirbs kartu su 47 AG pasiekiančiu elektros motoru, tad bendra hibridinės sistemos galia sieks 380 AG.

Hibridinės „Panameros“ vidutinės degalų sąnaudos bus 6,8 l/100 km, o CO2 emisija sieks 159 g/km. Tiesa, šie rodikliai bus pasiekiami tik su specialiomis „Michelin“ padangomis, kurios pasižymi mažu pasipriešinimu riedėjimui. O su standartinėmis padangomis vidutinės degalų sąnaudos turėtų būti 7,1 l/100 km, o CO2 emisija – 167 g/km.

„Porsche Panamera S Hybrid“ nuo 0 iki 100 km/val. galės įsibėgėti per 6 sek., o maksimalus greitis sieks 270 km/val. Gamintojų teigimu, tai geriausi rodikliai tarp hibridinių modelių. Naudojant elektrinį režimą bus galima nuvažiuoti apie 2 km, o esant šiam režimui maksimalus greitis sieks 85 km/val.

„Panamera S Hybrid“ bus parduodamas nuo birželio mėnesio. Vokietijoje šis modelis kainuos 106 185 eurų (366,6 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją