„Naujasis „Opel Astra“ yra ne kas kita, kaip didžiulis šuolis kompaktiškų automobilių klasėje, ypač kalbant apie efektyvumą, išorinių įrenginių prijungimo galimybes ir sportiškumą,“ – šiemet tarptautinėje Frankfurto automobilių parodoje debiutuojantį modelį pristato daktaras Karl-Thomas Neumanas ir skelbia apie geriausiai parduodamo „Opel“ automobilio premjerą.

Pasak gamintojo pranešimo žiniasklaidai, lengvesnis, kompaktiškesnis, manevringesnis ir erdvesnis naujos kartos „Opel“ modelis pradės naują erą kompaktiškų automobilių klasėje. Lengvos konstrukcijos „Astra“ automobilyje bus montuojami naujausios kartos varikliai, taip pat automobilyje bus daug šiuolaikinių saugumo ir multimedijos sistemų. Viena tokių – pirmą kartą šios klasės automobiliuose montuojama novatoriška „IntelliLux LED®“ žibintų sistema, kuri neakina kitų eismo dalyvių.

Naujasis „Astra“ taip pat yra pirmasis „Opel“ modelis, kuriame įmontuota „Opel OnStar“ sistema. Šis asmeninis paslaugų asistentas užtikrins aukščiausio lygio saugumą ir ryšį visą parą. Be to, naujos kartos „IntelliLink“ informacijos ir pramogų sistema debiutuos su atnaujinta įranga, kuri leis naudotis išmaniųjų telefonų „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“ funkcijomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)