Nuo 2006 metų komisariatui buvo nuomojami nauji automobiliai „Škoda Octavia“, „Opel Insignia“. Pasibaigus kelerius metus trukusioms jų nuomos sutartims, policijos komisariato automobilių parkas vėl atnaujintas - dabar rajono keliais riedės nauji „Volkswagen Passat“.

Automobilių perdavimo ceremonijoje akcentuota, kad turint modernias transporto priemones yra užtikrinamas operatyvus reagavimas į gaunamus pranešimus, gerinamos policijos pareigūnų darbo sąlygos. O ekonomiški automobiliai leidžia nuvažiuoti didesnius atstumus, tad policijos pareigūnai dažniau bus matomi ir atokesnėse vietovėse.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kapelionas Tomas Reinys palaimino naująsias transporto priemones, prašant Dievo palaimos, kad pareigūnai, vykdydami jiems pavestas funkcijas, siektų tikslų sąžiningai, teisingai ir žmogiškai... ir palinkėjo jiems saugios tarnybos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)