Pardavimo Europoje debiutui „Ford“ pagamino 500 „EcoSport Limited Edition“ kompaktiškų visureigių. Automobiliai išsiskiria ne tik dailiais 17 colių skersmens ratlankiais ar odos salonu – kiekviename įmontuota „Ford SYNC AppLink“ komunikacijos sistema. Pastaroji leidžia balsu valdyti išmanųjį telefoną.

Be to, „Ford“ netrukus praneš apie specialiai šiai sistemai sukurtų programėlių paketą, jame, be kita ko, bus ir leidimas metus nemokamai siųstis balso knygas tiesiogiai iš „Audioteka“ elektroninės bibliotekos.

„Facebook“ bus galima užsakyti „EcoSport Limited Edition“ su vienu iš dviejų skirtingų variklių – 90 AG, 1.6 litro darbinio tūrio dyzeliniu arba 125 AG 1.0 l darbinio tūrio benzininiu varikliu. Pastarasis „EcoBoost 1.0 l“ jau dvejus metus iš eilės išrinktas geriausiu pasaulyje varikliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)