Pranešama, kad galutinė kaina buvo pasiūlyta iki aukciono pabaigos likus 14 sekundžių. Gauti pinigai bus skirti labdarai.

„Chevrolet Volt“ tokios pat komplektacijos, kaip parduotasis aukcione, Amerikoje kainuoja 45 tūkst. dolerių. Automobilis komplektuojamas su odinėmis sėdynėmis, galinio vaizdo kamera, chromuotais ratų diskais, kėbulo spalva – pilkos spalvos.

Pirmajame „Volt“ yra automobilio baterijoms įkrauti skirtas įrenginys. Kitiems vairuotojams šis įrenginys kainuos 490 dolerių, jo įmontavimas – 1 475 dolerius. Pirmi 4 400 „Chevrolet Volt“ pirkėjų įrenginį gaus nemokamai. Baterijos įkraunamos per 8-10 valandų.

„Chevrolet“ markės atstovai jau gauna pirmuosius „Volt“ automobilius. Pirmieji 160 automobilių turėtų pateikti į salonus per kelias dienas. JAV naujasis automobilis kainuos 41 tūkst. dolerių, o su vyriausybės parama – 33,5 tūkst. dolerių.

Kitais metais planuoja pagaminti 10 tūkst. „Chevrolet Volt“, 2012 m. – 30 tūkst.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją