Nuo pat pirmadienio ryto prie techninės apžiūros stočių ne tik sostinėje, bet ir kituose Lietuvos miestuose nusidriekė eilės. Vairuotojai skundėsi, kad stotys nedirba, o norint užsiregistruoti kitu metu, to padaryti taip pat neįmanoma, mat neveikia ir „Tuvlitos“ registracijų sistema.

Pati įmonė taip pat pranešė apie techninius sutrikimus.

I“nformuojame, kad dėl techninių priežasčių laikinai nedirba visos techninės apžiūros stotys ir neveikia Registracija į techninę apžiūrą.

Gedimą planuojama pašalinti šiandien laikotarpyje nuo 17:00 iki 18:00 val.

Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – skelbė „Tuvlitos“ atstovai.

Vis dėlto Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos „Transeksta“ direktoriaus pavaduotojas Audrius Glėbus pranešė, kad nuo 15 val. įmonė atkūrė savo veiklą, o avariniu režimu stengėsi dirbti ir anksčiau. Anot atstovo, veiklą nuo ryto sutrikdė sutrikimai, kuriuos patyrė duomenis sauganti įmonė, todėl techninių apžiūrų stotys visoje Lietuvoje tapo savotiškomis situacijos įkaitėmis.

Tiesa, nors buvo skelbta, kad techniniai sutrikimai bus pašalinti iki 18 val., A. Glėbus teigė, kad buvo daroma viskas, kad veikla būtų atnaujinta kuo greičiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)