Ką kompanija vadina „maža paklausa“? Remiantis statistika, „Clubvan“ JAV rinkoje pasirodė 2013-ųjų pradžioje ir nuo tada buvo parduota tik 50 tokių automobilių.

N.Bauters „Green Car Reports“ teigė, kad kitose rinkose, kur kur komercinių modelių pirkėjams taikomos mokesčių lengvatos, „Mini Clubvan“ pardavimai pakankamai geri“, tad tai reiškia, kad visiškai šio modelio laidoti dar nereikėtų.

Gamintojų teigimu, „Clubvan” paskirtis – tenkinti ir verslo, ir laisvalaikio poreikius. Šis modelis sukurtas pagal „Clubman“. Kaip ir „Clubman“, „Clubvan“ turi 5 duris: 2 priekyje (keleivio ir vairuotojo), 1 galines keleivio pusėje ir 2 gale, skirtas bagažo skyriui.

Automobilio išmatavimai – tokie pat kaip „Clubman“. Ilgis yra 3961 mm, plotis – 1683 mm, aukštis – 1426 mm, važiuoklės bazė – 2547 mm.

„Mini Clubvan” yra dvivietis automobilis, kuris už priekinių sėdynių turi grotomis atskirtą bagažo skyrių, kurio talpa – 860 l. Krovinių skyrius – 115 cm ilgio ir 102 cm pločio. Maksimalus galimas krovinio svoris – 500 kg.

Europoje pirkėjai gali rinktis iš trijų modifikacijų: „Mini One Clubvan“ (su 1.6 l, 98 AG varikliu), „Mini Cooper Clubvan“ (su 1.6 l, 122 AG) ir „Mini Cooper D Clubvan“ (su dyzeliniu 1.6 l, 112 AG agregatu).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)