2010-aisiais „Peugeot“ pristatė įvairias koncepcijas: SR1 (dvivietis rodsteris), BB1 (2,5 m ilgio miesto automobilis), EX1 (dvivietis elektromobilis) ir HR1 (inovatyvus miesto automobilis).

Šanchajuje „Peugeot“ dizaineriai atskleis, kaip realizavo savo idėjas dar viename – padidinto pravažumo automobilių – segmente.

Gamintojų teigimu, SXC koncepcija suderins SUV klasės visureigių tvirtumą ir šiuolaikinių sedanų stilių, eleganciją ir rafinuotumą.

SXC modelio ilgis yra 4870 mm, aukštis – 1610 mm, plotis – 2035 mm. Koncepciniame automobilyje sumontuota „Hybrid4“ technologija, kuri pasižymi tuo, kad priekinius ratus suka įprastas 1.6 l, 218 AG variklis, o galinius – 70 kW elektros motoras. Bendra sistemos galia – 313 AG, o vidutinės degalų sąnaudos – 5,8 l/100 km.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją