Reido metu, nuo 6 iki 8 val. ryto, policijos pareigūnai nustatė 5 vairuotojus, kurie prie vairo sėdo neblaivūs. Keturiems jų nustatytas lengvas, o vienam – vidutinis girtumo laipsnis (1,70 prom.). Dar 7 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos.

Priemonės metu taip pat nustatyta 10 vairuotojų, pažeidusių kitus Kelių eismo taisyklių reikalavimus. Iš jų 8 neturėjo valstybinės techninės apžiūros dokumentų, 2 - transporto priemonių savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės privalomojo draudimo polisų.

Policija prašo vairuotojus būti drausmingus, nevairuoti išgėrus, nevažiuoti su išgėrusiais vairuotojais, įspėti juos nesėsti prie vairo ir apie tokius atvejus informuoti policijos pareigūnus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją