Tobulesnė „Opel FlexFix” įranga „Astra Sports Tourer” ir „Zafira Tourer” automobiliuose leidžia gabenti du dviračius, kaip ir „Corsa”, „Meriva”, penkių durų „Astra” ir „Antara” modeliuose. Tačiau dabar ji dar novatoriškesnė ir išlaiko didesnį svorį. Pirmieji du dviračiai gali sverti daugiau kaip 30 kg (dviratis dažniausiai sveria apie 20 kg). Tai reiškia, kad nauja, patobulinta sistema leidžia gabenti sunkesnius nei įprasti elektrinius dviračius.

Antros kartos „FlexFix” įrenginio komplektą papildė dar vienas adapteris, kuris gali įtvirtinti papildomus du dviračius, sveriančius iki 20 kg. Tad visas komplektas leidžia gabenti iki 80 kg sveriančius dviračius. Gamintojų teigimu, nauja „FlexFix“ sistema turi saugos užraktą, todėl automobilį palikus be priežiūros, dviračių nenugvelbs ilgapirščiai.

Kitas antros kartos minėtos įrangos pranašumas yra tai, kad net ir pritvirtinus dviračius, galima atidaryti galines duris ir patogiai patekti į bagažo skyrių.

„Corsa“, „Meriva“ ir penkių durų „Astra“ modeliuose „FlexFix“ laikiklio kaina prasideda nuo 590 eurų/2037 Lt (kaina Vokietijoje, rekomenduojama prekybos vietose su mokesčiais) ir 650 eurų (2244 Lt) modelyje „Antara“. Naujai patobulintą „FlexFix“ sistemą už 690 eurų galima užsisakyti „Astra Sports Tourer“ ir už 790 eurų (2727 Lt) „Zafira Tourer“ modeliuose. Specialus antros kartos laikiklio adapteris, kuriuo galima gabenti dar du papildomus dviračius, kainuoja 227,30 eurų (apie 784 Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)