„Jaučiame didelį susidomėjimą šiuo modeliu“, - pasakoja UAB „Autojuta“ generalinė direktorė Rasa Sinkevičienė. – „Tai kur kas stilingesnis ir išraiškingesnis automobilis, negu buvo iki šiol. Mes jau priimame užsakymus ir laukiame pirmųjų pirkėjų“.

Pigiausia versija su benzininiu varikliu kainuos nuo 50 854 litų, o dyzeliniais varikliais apginkluoti „Leon“ kainuos nuo 59 204 litų.

„Kainos konkurencingos ir mes neabejojame, kad naujas modelis patrauks pirkėjų dėmesį savo stilinga išvaizda ir patikima technika,“ – sako Nerijus Gečas, SEAT automobilių paradavimo vadovas.

Tai jau trečioji „Seat Leon“ karta. Automobiliai gaminami Martorelio gamykloje Barselonoje, Ispanijoje. Pirmą kartą naujos kartos automobilis debiutavo Paryžiaus automobilių parodoje pernai rudenį, o prekyba Europoje startavo šių metų pavasarį.

Trečios kartos „Seat Leon“ yra pirmas kompaktinės klasės automobilis pasaulyje, kurio pirkėjai gali užsisakyti priekinius trumpųjų ir ilgųjų šviesų LED žibintus. Tokie žibintai montuojami prabangesnėse „Style“ komplektacijose. Pigiausias tokios komplektacijos „Leon“ kainuoja 59 895 litus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)